Hans Lemmers

De adviseur met een positieve instelling, een ruime blik, veel geduld en een luisterend oor

U mag Hans zeggen

Drs. Ing. J.T.H. (Hans) Lemmers is in 1958 in Wijchen geboren. Na de middelbare school is hij Weg- en Waterbouwkunde gaan studeren aan de H.T.S. te Den Bosch. Na in 1981 deze studie met een diploma te hebben afgerond, bleek er geen werk te zijn in de weg- en waterbouw. Na diverse banen in uiteenlopende sectoren, ging hij in 1984 als aanslagregelend ambtenaar bij de Belastingdienst werken. Zijn standplaats was Utrecht. Naast zijn werk ging Hans in de avonduren aan de Universiteit van Amsterdam studeren. In september 1995 studeerde hij af in de studierichtingen Fiscale Economie en Accountancy.

In september 1995 maakte hij de overstap naar de belastingadviespraktijk en zette hij zich in voor verschillende belastingadviesorganisaties, in zowel de nationale als de internationale praktijk.

Sinds maart 2008 is Hans werkzaam als zelfstandig ondernemer in zijn eigen onderneming en is lid van Register Belastingadviseurs (RB). Hij is op dit moment hoofdzakelijk werkzaam in de nationale algemene praktijk. Het groot- midden en kleinbedrijf, maar ook de DGA en de particulier kunnen bij hem voor fiscale advisering terecht. Herstructureringen, reorganisaties en fiscale optimalisatie zijn zin specialiteiten. Daarnaast houdt hij zich graag bezig met Estate Planning en advisering omtrent pensioenen. Kortom als generalist houdt hij zich ook bezig met alle vormen van fiscale dienstverlening.