Over ons, uw visie, uw ideeën

Wij zijn een klein bedrijf met een sterk karakter en een unieke stijl

Wie zijn wij en wat doen wij!

Lemmers Belastingadvies is een dynamisch belastingadvieskantoor dat zich met name richt op de advisering van de grootaandeelhouder (DGA) met zijn personal holding (B.V.). Maar ook de zogenaamde IB-ondernemers met hun specifieke problematiek, zijn van harte welkom.

Naast de advisering van de DGA en ondernemers, verzorgt het kantoor ook aangiftes Inkomstenbelasting en Loon- en Omzetbelasting en de aangifte Vennootschapsbelasting van de B.V. van de DGA.

Verder richten onze werkzaamheden zich op de advisering op het gebied van reorganisatie en herstructurering van ondernemingen, Estate Planning, Mediation en fiscaal inkomens- en winstoptimalisatie.

Door de jaren heen heeft Lemmers Belastingadvies zich ook ontwikkeld tot het fiscale aanspreekpunt voor accountants- en administratiekantoren. Met name op het gebied van de Estate Planning, herstructureringen, reorganisatie van ondernemingen en structurering van vermogens. De advisering vindt haar basis in (het opbouwen van) een langdurige relatie met onze klanten.

De werkzaamheden van Lemmers Belastingadvies gaan verder dan alleen de advisering op fiscaal gebied en het verzorgen van de daarbij behorende aangiftes. Wij zijn de sparringpartner voor ondernemers en bieden onze cliënten door onze grote ervaring een klankbord van hoge kwaliteit.

Elke klant is voor ons bijzonder en krijgt een voor haar/hem passend advies